Program

Program

Somogyország fővárosa

“Somogyország fővárosa” a Kapos folyó két partján, a Somogyi-dombság területén fekszik. A város nevét a Kapos folyóról és a régmúltban itt álló várról kapta. Kaposvárt a „festők városának”, vagy a „ szökőkutak városának” is nevezhetnénk híres szülöttei és számtalan szökőkútja révén. A főtér egyik látványossága a szökőkútegyüttes a téren átfutó kis csobogókkal.

Kaposvár főbb látnivalói: Rippl-Rónai-villa, Dorottya-ház, Vaszary Képtár, Csiky Gergely Színház, Aranyoroszlán Patika, székesegyház, Szentháromság-templom, Életfa, Virágfürdő, Babavilág…

______________________________________________________

Rossz idő esetére:termálfürdő a Balaton közelében, Buzsák

Termálfürdő a Balaton közelében akár kerékpárral is megközelíthető Fonyódról

Buzsáktól 5 km-re található Csisztafürdõt 42 °C- os ásványi anyagokban gazdag hidrokarbonátos kénes gyógyhatású melegvize miatt sokan keresik fel. Az ásványi anyagokban gazdag csisztai víz hidrokarbonátos, kénes gyógyvíz és nagymennyiségû szénsavat is tartalmaz.

Kedvezõ összetétele alkalmassá teszi mozgásszervi és reumatikus betegségek, nõgyógyászati, bél és gyomorpanaszok kezelésére. Örömhírrel szolgálhatunk fürdõvendégeinknek, hiszen hosszú várakozást követõen a Gyógyfürdõ Igazgatóság a csisztai termálvizet GYÓGYVÍZZÉ nyilvánította!

Szolgáltatások:
massage, manikûr-pedikûr, fodrászat, éttermek, kávézó, camping, bérelhetõ napozóágy

Belépõdíjak:
Napijegy: 1.200 Ft.
Kedvezményes jegy: 1.000 Ft.
Délutáni jegy: 600 Ft.
Heti jegy: 7.000 Ft.
Gyermek heti jegy: 6.000 Ft.
Kedvezményes heti jegy: 6.000 Ft.
10 napos jegy: 10.000 Ft.
10 napos gyermek jegy: 8.500 Ft.
10 napos kedvezményes jegy (helyi lakosoknak) : 8.500 Ft.
Napozóágy bérelhetõ: 500 Ft/ágy/
_____________________________________________________

Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm, Somogyvámos

Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén.

Kétszázhatvan hektáron fekvő területünk igazán szép látnivalókkal és új élményekkel kecsegtet az idelátogatók számára. Étterem és ajándékbolt várja kedves vendégeinket. Krisna-völgyi Búcsú minden évben megrendezésre kerül Somogyvámos településen.